‘Babylon’ copa la cartellera del cinema Tívoli, l’últim cap de setmana de gener

23 gener 2023|Burjassot

Des de 27/01/2023 fins a 29/01/2023

Acaba el primer mes de 2023 i ho fa, en gran a Burjassot, almenys cinematogràficament parlant. I és que el cinema Tívoli tira la casa per la finestra programant, per a l’últim cap de setmana de gener, una de les estrenes més esperades de l’any nou. Així, arriba a la sala fosca del Tívoli Babylon, que tindrà les seues projeccions el divendres 27, a les 22 h i el diumenge 29 de gener, a les 19 h.

Babylon, la trama d’època dirigida per Damien Chazelle, responsable de la oscarizada La La Land, fa viatjar a l’espectador fins als excessos de la primera època del Hollywood més enlluernador. I ho fa de la mà d’un elenc de luxe amb Margot Robbie, Diego Calva i Brad Pitt, que encapçalen el repartiment i que inclou a més a Tobey Maguire, Jean Smart, Li Jun Li i Jovan Adepo. En els recentment celebrats Globus d’Or, Babylon es va emportar el premi a la millor banda sonora, obra de Justin Hurwitz. Basada en el llibre ‘Hollywood Babilònia’, de Kenneth Anger, la crítica ha definit el nou treball de Chazelle com a magnètic.

Si s’atén la trama, és ben coneguda: ambientada a Los Angeles durant els anys 20, compte una història d’ambició i excessos desmesurats que recorre l’ascensió i caiguda de múltiples personatges durant una època de desenfrenada decadència i depravació en les albors de Hollywood.

L’entrades per a gaudir de Babylon al cinema Tívoli tenen un preu únic de 4 euros i es poden adquirir, telemàticament, en aquest ENLLAÇ i en la web del cinema Tívoli. Recordem que durant les setmanes de gener i febrer, no ha sessió de cinema els dissabtes perquè les comissions falleres de Burjassot estan celebrant les seues presentacions, en la Sala d’actes del Centre Cultural.