Benja Carreres mostra a la Casa de Cultura l’art de donar una segona vida als objectes

16 octubre 2019|Burjassot

Des de 21/10/2019 fins a 31/10/2019

Expo Segona Vida

La Casa de Cultura de Burjassot comptarà, del 21 al 31 d’octubre, amb una nova exposició en la qual es podrà observar com l’artista Benja Carreres dona una segona vida a diferents objectes. “Segona vida” és el nom de la mostra que s’inaugurarà el dilluns 21 d’octubre a les 19.00 hores.

L’artista Benja Carreres presenta l’última part del seu projecte escultòric “Segona vida”, una emocionant exhibició d’assemblatges sense soldadura realitzats amb materials reciclats i objectes oposats. La mostra recull, d’una banda, obres més mimètiques i sobrecarregades amb tot tipus de ferralla, i d’altra banda, obres més poètiques i minimalistes inspirades per l’objecte oposat.

Pensada per a totes l’edats, en la visita de l’exposició es podrà descobrir una col·lecció de criatures que inclou animals prehistòrics, fauna marina, insectes, i també artefactes, objectes impossibles i figuracions amb filferro.

El seu projecte culmina amb la seua última obra més especial i reivindicativa que es presenta en primícia a València. Es tracta d’un Quixot de 1,85 metres d’altura, nomenat per l’autor com el “Cavaller de la Nova Ordre del Reciclatge”, reencarnat com a antiheroi que torna per a quedar-se i ajudar-nos a recuperar valors i crear consciència per a una humanitat millor.

El públic podrà reconéixer objectes molt quotidians com a antics utensilis de cuina, llandes, components de lluminàries, ferratges i peces industrials ja que, segons l’artista, “tot pot aconseguir una segona oportunitat”.