‘Broker’ i la reposició de ‘Lilo, mi amigo el cocodrilo’, pròximes pel·lícules en el cinema Tívoli

13 gener 2023|Burjassot

Des de 20/01/2023 fins a 22/01/2023

El cinema Tívoli continua endinsant-se el mes de gener i la cartellera del pròxim cap de setmana del 20 i el 22 de gener acosta als espectadors dues noves propostes de cinema. D’una banda, arriba l’estrena de Broker, drama sud-coreà i, d’una altra, el cap de setmana es completa amb la reposició de Lilo, mi amigo el cocodrilo, com a proposta per a tots els públics. Cal recordar que, durant les pròximes setmanes, no hi haurà sessió de cinema els dissabtes perquè el Tívoli està albergant la celebració de les celebracions falleres de les comissions de Burjassot. 

Broker tindrà les seues projeccions el divendres 20, a les 22.30 h i el diumenge 22 de gener, a les 19.30 h. Dirigit per Hirokazu Koreeda, Broker és un drama que arranca una nit plujosa, quan una jove abandona al seu bebé a les portes d’una església. El nounat és recollit per dos homes que es dediquen a robar bebés abandonats per a vendre’ls pares a disposats a pagar. Quan la jove torna a l’església, penedida, descobreix el negoci il·legal de tots dos homes i decideix unir-se a ells per a trobar als pares adoptius més adequats. En aquest inusual viatge per carretera, la destinació dels quals es creuen en la vida del xiquet canviarà radicalment. És una pel·lícula no recomanada per a menors de 12 anys.

Com a contrapunt a Broker i per a aportar a la fi de setmana de cinema el toc musical, arriba al Tívoli la reposició de la pel·lícula Lilo, mi amigo el cocodrilo, que es projectarà el divendres 20, a les 19.30 h i el diumenge 22 de gener, a les 16.30 h. Basada en la sèrie de llibres súper vendes de Bernard Waber, Lilo, mi amigo el cocodrilo és una comèdia musical que mescla acció real i animació per ordinador i que compta amb la interpretació de l’actor Javier Bardem i amb la veu de Shawn Mendes. Els protagonistes són els membres de la família Primm. Quan aquesta es muda a Nova York, Josh, el seu fill adolescent, lluita per adaptar-se a la seua nova escola i nous amics. Tot això canvia quan descobreix a Lilo, un cocodril cantant, a qui li agrada donar-se banys, el caviar i la bona música, vivint en l’àtic de la seua nova casa. Els dos es converteixen en millors amics, però quan l’existència de Lilo es veu amenaçada pel seu malvat veí Mr. Grumps, els Primm hauran d’aliar-se amb el carismàtic amo de Lilo, Hector P. Valenti, per a mostrar al món que la família pot sorgir dels llocs més inesperats.

Les entrades per a gaudir de les pel·lícules que ofereix el cinema Tívoli de Burjassot tenen un preu de 4 euros i es poden adquirir telemàticament en aquest ENLLAÇ i en la pàgina web del cinema Tívoli o bé, en la taquilla del Tívoli, des de trenta minuts abans de l’inici de cada projecció. La pròxima pel·lícula que arribarà a la cartellera del Tívoli, el cap de setmana del 27 i el 29 de gener, és Babylon.