Burjajove 2018 balla al ritme de la percussió dels Toom-pak

28 desembre 2017|Burjassot

Des de 04/01/2018 fins a 04/01/2018

Toompak Reclicart 2.0 4-02-2018

El que ja no serveix, serveix per a fer bellesa i, més en concret, música. És el que demostraran uns curiosos “rescatadors de residus”, els Toom-Pak, que aterraran en Burjajove 2018 el pròxim 4 de gener, a partir de les 19h, per a presentar el seu espectacle musical “Reciclart 2.0”, en l’Auditori de la Casa de cultura. 

A part dels seus noms, Felipe Dueñas, Micky Parej, Chacho Velayos, Manuel Leal, Gorka González, és molt poc el que se sap sobre aquesta tribu que es dedica a convertir els sons dels residus més inusitats en una impressionant sessió de percussió en estat pur. A aquests anomenats Toom-Pak se’ls hi localitza en els “nous continents” descoberts en els oceans atlàntic i pacífic, en el gran abocador de residus electrònics de Ghana, en l’irònicament anomenat Jardí Gramacho de Rio de Janeiro i en qualsevol gran superfície en la qual els éssers humans s’han pres la llibertat de convertir la seua extensió en un abocador al qual enviar residus, desfets, en definitiva, tot allò que ja no serveix.

En un espectacle gratuït que naix a partir del reciclatge, Reciclart 20.0 es converteix en un musical molt particular, carregat de ritme i energia i, per descomptat, apte per a totes les oïdes… de tots els públics.

La percussió dels Toom- Pak donarà pas, a la nit, al xou del còmic Raúl Antón, l’encarregat de clausurar Burjajove 2018 quan, a les 23h, òmpliga el pati de butaques del Tívoli de persones amb ganes de partir-se de riure gràcies al seu xou “Chocolate sexy”.