Burjapower tancarà un gran any esportiu amb la participació en la Marató de València

10 novembre 2023|Burjassot

Burjapower

Intensos mesos són els que ha viscut Burjapower, el 2023. El club de corredores i corredors populars ha tingut una frenètica activitat al llarg de tot l’any; activitat que culminarà amb la participació de moltes i molts dels seus corredors en la Marató de València.

Però, prèviament, el club burjassoter ha estat present en nombroses carreres populars, mantenint els seus entrenaments setmanals i, en últim trimestre de l’any, augmentant la intensitat dels mateixos ja que 26 de les seues corredores i corredors van participar en la Mitja Marató de Valènciarepresentant al club i al nostre poble”, tal com han assenyalat des de l’entitat.

Tampoc ha faltat la col·laboració del club en els esdeveniments esportius celebrats a Burjassot ja que, el mateix dia en què una part del club corria la Mitja Marató, altres membres de Burjapower col·laboraven també en la marxa RunCáncer que se celebrava eixe dia en la localitat, ajudant en els preparatius a la Junta Local contra el Càncer del municipi. Un esforç i una ajuda important que l’entitat realitza de manera desinteressada i amb tota la il·lusió possible.

Al llarg de les últimes setmanes, també les corredores i els corredors burjassoters han participat en la 15k Nocturna i en la 15k Oberta a la Mar, mentre que diumenge que ve 3 de desembre, un nodrit grup de corredors participarà en la Marató de València.

D’altra banda, Burjapower va organitzar, a l’octubre passat, una xarrada de nutrició enfocada a l’esport, fent-la extensiva i oberta a tota la ciutadania; xarrada impartida per la dietista Davinia García i que va ser molt ben acollida per la ciutadania. Com que la iniciativa va ser acollida molt positivament,  Burjapower té la intenció de continuar amb esta dinàmica i organitzar més xarrades informatives, pròximament.