Burjassot obri compte oficial en Instagram

29 abril 2021|Burjassot

Ajuntament de Burjassot en IG

L’Ajuntament de Burjassot ha posat en marxa, aquest dijous 29 d’abril, el seu nou compte institucional en la xarxa social Instagram. Amb l’usuari @burjassotajunta, el Consistori amplia així els seus canals de comunicació municipal servint-se de les possibilitats que ofereix aquesta eina.

Amb una simbòlica imatge de la façana del Consistori, l’Ajuntament de Burjassot, des del Departament de Comunicació, començarà a generar publicacions en les quals alternarà notícies d’àmbit local, informació útil per a la ciutadania de diferents àmbits, agenda cultural i d’oci, així com imatges o vídeos que reflectisquen moments, esdeveniments, llocs o persones que, d’alguna manera, formen part de la idiosincràsia i personalitat del municipi.

Atés que les característiques d’aquesta xarxa social ho permet, des del compte de l’Ajuntament també es compartirà informació procedent del teixit associatiu i/o comercial del municipi que siga d’interés per a la ciutadania així com un altre tipus de publicacions més fresques, visuals i dinàmiques que generen l’interés entre la població més jove.

Amb @burjassotajunta, el Consistori pretén, en definitiva, continuar acostant la institució i l’administració local a la ciutadania però també la bellesa de la ciutat i de les seues gents, des d’un altre punt de vista.