Burjassot obri les terrasses dels bars dels seus centres socials i el servei de perruqueria

26 febrer 2021|Burjassot

Centro Social Villa Pilar

Després de l’anunci de les diferents mesures que la Generalitat Valenciana aplicarà en la desescalada de restriccions en l’àmbit de la Comunitat Valenciana a partir de l’1 de març, l’Ajuntament de Burjassot procedirà a l’obertura de les terrasses dels bars dels Centres Socials i a reprendre el servei de perruqueria del qual també disposen aquests espais municipals.

En aquest servei, el de perruqueria, s’ha procedit al canvi de diferents butaques i llava caps, amb l’objectiu de fer més còmoda l’estada als usuaris i les usuàries de les perruqueries.

Des de la regidoria de Majors, dirigida per Mª Ángeles Navarro, ja s’han posat en contacte amb els responsables de cadascuna de les cafeteries dels centres que obriran les seues terrasses dilluns que ve, a excepció del Centre Social de la Vila del Pilar que obrirà el dimarts 2 de març.

En el cas del servei de perruqueria, sempre amb CITA PRÈVIA, el dilluns començaran a donar aquest servei les perruqueres del Centre Social La Granja, telefonant al 605 38 42 07 i Vila del Pilar, telefonant al 680 86 13 44. En el cas de la perruqueria del Centre Social Tierno Galván, la seua obertura serà el dimarts 2 de març ja que els dilluns roman tancada per descans. El telèfon per a demanar la cita prèvia en aquest centre és el 639 95 76 91.

A poc a poc, l’Ajuntament de Burjassot anirà aplicant les mesures de desescalada marcades per la Generalitat, garantint sempre la seguretat dels ciutadans i ciutadanes als quals continua sol·licitant molta precaució, seguir amb el distanciament social i l’ús de la mascareta.