Dos tallers sobre salut mental i hàbits saludables, l’última setmana de març

21 març 2022|Burjassot

Des de 29/03/2022 fins a 31/03/2022

Cartel Talleres de salud marzo 2022

Burjassot continua reprenent la seua normalitat i les seues activitats informatives enfocades a tota la ciutadania. Així, l’última setmana de març, l’entitat local Fem Salut Mental i l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) han programat dos tallers, concretament els dies 29 i 31, respectivament. Els dos tallers s’emmarquen dins del Programa Municipal de Salut i compten amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Isabel Mª Mora.

Així, la Casa de Cultura acollirà, el dimarts 29 de març a les 17.30 hores, el Taller d’hàbits saludables per a la Salut Mental, promogut per Fem Salut Mental, en el qual es realitzarà un repàs per les qüestions de la salut mental que afecten la persona en diferents etapes de la vida, per a acabar amb recomanacions d’hàbits saludables i prevenció.

El taller de l’AECC tindrà lloc el 31 de març, també a les 17.30 hores a la Casa de Cultura i versarà sobre hàbits saludables de vida, amb tres pilars fonamentals: hàbits de vida saludables; el canvi, més enllà de la força de voluntat i entorns saludables.

Totes dues ponències estan obertes a tota la ciutadania que podrà participar, fins a completar l’aforament de la sala.