Burjassot acull aquest cap de setmana l’esdeveniment animalista “Burjassot x animals” junt a la seua I Burjacan

3 octubre 2022|Burjassot

Des de 08/10/2022 fins a 09/10/2022

Bienestar Animal

Cap de setmana intens el que viurà Burjassot i on els animals de companyia seran els protagonistes indiscutibles. La Regidoria de Benestar Animal, dirigida per Juan Manuel Hernando, comptant amb la col·laboració de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) ha organitzat el “Burjassot x animals”, un esdeveniment que es desenvoluparà en el Poliesportiu Municipal els dies 8 i 9 d’octubre.

Aquesta activitat, en la qual es comptarà amb diferents estands informatius de comerços i protectores durant la jornada del dissabte, tindrà també jocs i teatre per a la conscienciació animal i inclourà la celebració de la I Burjacan i, en les dues jornades, competició de Agility.

El dissabte 8 d’octubre la cita és a les 11.00 hores en l’Avinguda Vicent Andrés Estellés on tindrà lloc l’eixida de la I Burjacan en la qual les corredores i els corredors podran realitzar el recorregut al costat dels seus peluts. La primera edició d’aquesta carrera i marxa solidària es podrà realitzar prèvia inscripció dels participants; les inscripcions, amb dorsal 0 per ser solidàries, amb un donatiu de 7 euros que es destinaran a la SPAB, poden realitzar-se a través de ticketrun fins al pròxim 6 de setembre. La inscripció inclou a una persona i a un gos, i se sumaran 3 euros per la inscripció de cada gos addicional. La borsa del corredor, amb un detall inclòs per a tots inscrits, es podrà recollir en la mateixa avinguda on donarà inici la carrera, entre les 9 h i les 10.30 h.

Ja en horari de vesprada, sobre les 15.30 hores en el Poliesportiu Municipal, i com a prova puntuable per al Campionat d’Espanya de la RSCE de 2023 serà la prova de Agility grau 1, Agility grau 2 i 3 i Jumping grau 2 i 3. La prova és selectiva per al Mundial del Pastor Belga Malinois. La segona de les jornades de Agility serà el diumenge a les 09.00 hores.

Tant des de la SPAB com des de la Regidoria de Benestar Animal animen a tota la ciutadania a passar-se pel Poliesportiu Municipal a gaudir