Burjassot acull la celebració del XVI Festival de Música i Danses Tradicionals de la Falla Mariano Benlliure- Acequia de Tormos

10 juny 2019|Burjassot

Des de 15/06/2019 fins a 15/06/2019

Festival Folclore M. Benlliure junio 2019

Un any més, la Falla Mariano Benlliure- Acequia Tormos de Burjassot recuperarà la tradició de la música i de la dansa valenciana que cada any porta al municipi el seu Festival de Música i Danses Tradicionals, el qual celebra enguany la seua XVI edició. Els fallers i les falleres de l’entitat proposen a tot el municipi gaudir del festival que tindrà lloc el dissabte 15 de juny a partir de les 18.30 hores al carrer València.

Organitzat per la Comissió Fallera i pel Grup de Danses “La Senyera”, el festival oferirà un gran cartell en el qual els diferents grups participants faran una gran demostració de la música i la dansa valenciana.

Aquest esdeveniment cultural, que a tants veïns i veïnes ha reunit al carrer València al llarg de la seua història compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Falles, dirigida per Estefanía Ballesteros, i de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, a més de diferents comerços que brinden també la seua col·laboració.