Burjassot acull la celebració de la seua III Jornada pel Dia Internacional del Poble Gitano

5 abril 2018|Burjassot

Des de 12/04/2018 fins a 12/04/2018

Día del Pueblo Gitano 2018

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Poble Gitano, que es commemora a tot el món el 8 d’abril, la balconada de l’Ajuntament de Burjassot va a lluir fins al dia 13 d’abril la bandera que representa al Poble Gitano. A més, el municipi ha organitzat, des de l’àrea de Serveis Socials, dirigida per la Regidora Olga Camps, la seua III Jornada commemorativa d’aquest dia que tindrà lloc en el Centre Socioeducativo Díaz Pintado el dijous 12 d’abril.

La recepció i benvinguda dels participants serà a les 11 hores en el citat centre per a, a les 11:30 hores, donar pas a la inauguració de la jornada a càrrec de l’Alcalde de Burjassot, Rafa García. 

Pueblo Gitano

En aquesta ocasió, el lema de la jornada, tal com han informat els seus organitzadors, és Cultura gitana i educació i es desenvoluparà una taula redona amb tres ponents que parlaran sobre el tema escollit. Després de la mateixa, hi haurà una actuació musical i, com a tancament de la jornada hi haurà un vi d’honor al que estan convidats els participants en la jornada.