Burjassot acull la reunió de l’Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de la Comunitat Valenciana

26 setembre 2019|Burjassot

Reunión UNIJEPOL

Aquest matí, 25 de setembre, ha tingut lloc a Burjassot, la reunió de l’Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de la Comunitat Valenciana (Unijepol). El municipi ha fet d’amfitrió en aquesta reunió de l’entitat, de mans del Comissari Principal-Cap de la Policia Local de Burjassot, Javier Collado, en la qual els comandaments presents han pogut explicar al regidor de Policia Local i Protecció Civil, Juan Manuel Hernando Cebriá, els objectius de l’associació i la seua organització.

Després de les vacances estivals, aquesta ha sigut la primera de les reunions de l’associació que reuneix els caps i comandaments de les tres províncies de la Comunitat Valenciana. En la mateixa, els presents han establit les accions a realitzar i a tindre en compte davant la nova Llei de Coordinació de Policies Locals de la Generalitat Valenciana, aprovada en 2017 i que en l’actualitat està en desenvolupament.

A més, han departit sobre la reclassificació dels oficials de la Policia Local, l’estat de la mateixa en la Comunitat i, també en les diferents Policies Locals i s’ha informat del Congrés que tindrà lloc a Alacant en els pròxims mesos en què els temes principals del mateix seran la protecció animal i les unitats canines.