Burjassot acull la segona fase de formació del projecte ‘reMiND’

4 maig 2023|Burjassot

Remind

A través de la Regidoria de Majors, dirigida per Mª Ángeles Navarro, Burjassot acollirà, del 8 al 12 de maig, la segona formació transnacional del projecte ‘reMIND’, l’objectiu del qual és reforçar les capacitats de les persones cuidadores de persones amb demència. Aquesta segona formació tindrà lloc a la Casa de Cultura del municipi i està coordinat per la Fundació Musol.

Aquest projecte Erasmus+ dut a terme entre Espanya, Portugal, Itàlia, Grècia i Polònia té com a objectiu millorar el benestar de les persones que viuen amb demència reforçant les habilitats i capacitats de les persones cuidadores. El projecte ‘reMIND’ vol conscienciar sobre la demència i crear comunitats inclusives en les quals les persones amb demència, les persones cuidadores i la societat en general puguen estar més ben preparats per a afrontar les circumstàncies causades per la demència i gaudir d’una millor qualitat de vida.

Els continguts de la formació estan enfocats a entendre millor la demència, a proporcionar recursos per a cuidar de manera eficient i sistemàtica a una persona amb demència i sobretot, obtindre eines per a fomentar el benestar de la persona cuidadora. La formació està destinada a personal de l’àmbit soci-sanitari, i assistiran 25 persones dels 5 països que participen en el projecte.

En el marc d’aquest projecte, es realitzarà l’activitat “El ball de la memòria” per a persones majors els dies 10 de maig a les 17.30 i l’11 de maig a les 18.00, en el centre social La Granja. Una activitat perquè gaudisquen al màxim mentre reflexionen sobre la importància de mantindre hàbits saludables per a previndre la pèrdua de memòria.