Burjassot acull la XIII Jornada psicologia, educació i municipi el pròxim 24 d’octubre

15 octubre 2019|Burjassot

Des de 24/10/2019 fins a 24/10/2019

Jornadas psicología

El Centre Cultural Tívoli acollirà dijous que ve 24 d’octubre a partir de les 16 hores, la XIII Jornada psicologia, educació i municipi: “La inclusió educativa, Nou paradigma?”. Una jornada que, organitzada pel Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria d’Educació, dirigida per Manuela Carrero, i amb la coordinació de la Comissió d’Intervenció Municipal del COPCV. La jornada és gratuïta però requereix d’inscripció prèvia.

La jornada es desenvoluparà gràcies al treball conjunt del Servei Psicopedagògic Municipal, coordinat des de la regidoria d’Educació juntament amb el Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana.

Amb els objectius de conéixer el model teòric de la inclusió educativa, compartir experiències i programes actuals per a facilitar l’educació inclusiva i la igualtat d’oportunitats, debatre el desenvolupament de la nova normativa i la implicació en la intervenció en els centres escolars i ser un punt de trobada professional de l’àrea educativa i comunitària, la jornada començarà a les 15.30 hores amb la recollida de la documentació.

Mitja hora més tard, a les 16.00 hores, es procedirà a l’acte inaugural per a, a les 16.30 hores, donar pas a la ponència “L’educació inclusiva, un paradigma transformador”, a càrrec de Coral Elizondo Carmona i, després de la pausa, sobre les 18.30 hores, serà la taula redona-debat “La inclusió educativa en els centres educatius: present i futur” que tindrà com a participants a Joaquina Barba Plaza, José Blasco Alagarda, Magdalena Camps Pardo, Francisco Javier Escolano Martínez i Esther Roca Campos, tots ells coordinats per Andrea Ollero Muñoz. L’acte de clausura serà sobre les 20.00 hores.

Les inscripcions a la jornada han de realitzar-se des del web del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana. Per a més informació pot enviar-se un correu a copcv-form@cop.es o bé telefonar al 96 354 00 14.