Burjassot acull els actes de celebració del Dia de Castella-la Manxa a la Comunitat Valenciana

30 maig 2017|Burjassot

Des de 03/06/2017 fins a 03/06/2017

Castilla La mancha

Més de 1.000 persones es reuniran dissabte que ve 3 de juny en l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot per a celebrar el Dia de Castella-la Manxa a la Comunitat Valenciana. Un acte en el qual els amfitrions seran els components del Centre Cultural “Ínsula Barataria” Castella-la Manxa de Burjassot.

La jornada començarà a les 11 hores, amb la recepció d’autoritats i convidats en l’Ajuntament de Burjassot per a, a les 11:30 hores, traslladar-se tots els presents a la Casa de Cultura amb una desfilada de les 19 cases regionals presents.

Una vegada en l’Auditori de la Casa de Cultura, a les 12:30 hores, serà el moment de gaudir del folklore castellà manxec de la mà de cinc grups que actuaran i posaran la nota musical a la jornada. Grups entre els quals no podien faltar els amfitrions, el Grup “Ínsula Barataria” Burjassot, que actuaran els últims.

Seran precedits pel Grup de Tamborileros d’Hellín a Montcada, el Grup Rondalla de Xirivella, el Grup Aldonza, de Mislata i el Grup Tramontan de Benidorm. Tots ells interpretaran diferents peces relacionades amb el folklore castellà manxec.

Per a finalitzar aquest dia de germanor, tots els participants en el mateix gaudiran d’un dinar de germanor en la Pinada de la Casa de Cultura.

Com a prèvia a aquest dia tan especial, el Centre Cultural “Ínsula Barataria” Castella-la Manxa de Burjassot oferirà el divendres 2 de juny una vesprada de teatre per a tots els públics en la Casa de Cultura. Serà a partir de les 18 hores.