Burjassot acull una nova reunió de l’Assemblea de responsables de Coordinació d’Igualtat i Convivència dels centres educatius

28 maig 2018|Burjassot

Espai Dona

Divendres que ve 1 de juny, a les 12 hores, el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado acollirà una nova reunió, la cinquena ja, de l’Assemblea de responsables de Coordinació d’Igualtat i Convivència dels centres educatius; assemblea que té com a objectiu treballar de manera conjunta per a desenvolupar accions efectives que servisquen per a sensibilitzar a l’alumnat.

La reunió comptarà amb l’assistència de les regidores d’Igualtat i Educació, Lluna Àrias i Olga Camps, respectivament, el personal tècnic d’Espai Dona, el servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, i les persones representants dels centres educatius de Burjassot.

Durant l’assemblea es tractaran diferents temes, tals com la valoració de les accions passades i les programades per a després de l’estiu. A més, es farà lliurament d’exemplars de la publicació dels relats guanyadors dels Premis de Narrativa amb enfocament de gènere Isabel de Villena de 2015/2017 als representants dels centres assistents.

L’assemblea treballa amb l’objectiu de plantejar accions conjuntes amb la finalitat de facilitar el treball en matèria d’igualtat que les coordinadores i els coordinadors duen a terme en els centres escolars per a desenvolupar accions efectives per a les joves i els joves i per a les seues famílies.