Burjassot acull la projecció del curt Sari Rosa dins de les activitats de la Setmana de la Dona

3 març 2015|Burjassot

En la recta final de les activitats de la Setmana de la Dona, el servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, Espai Dona, dirigit per la regidora Lluna Àrias, ha programat la projecció del curt Sari Rosa, de Mª José Anrubia. La projecció tindrà lloc el dijous 5 de març a les 19 hores en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado.

El curt d’Anrubia, directora i guionista, mostra la lluita de la dona a l’Índia per vèncer la discriminació a la qual se li sotmet; la seua lluita per aconseguir la igualtat i per ser equiparades als homes. I, és que, a la discriminació de la dona a l’Índia li ha eixit una salvadora que vist de rosa, de Sari Rosa. El curt guanyà el Primer Premi Curts en Femení 2014.

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials en l’especialitat de Màrqueting, després d’anys d’experiència en el món de l’empresa, Anrubia va realitzar un curs de documentals dirigit per Joaquín Jordá en la Societat d’Autors i Editors de València (SGAE). Realitza el seu primer Curt-Documental en solitari, i a partir d’ací contínua la seua formació fins que en 2008 crea la seua productora al costat del realitzador Rafael Arroyo.