Burjassot acull una exposició dedicada a Carles Salvador, nomenat Escriptor de l’Any per l’AVL

23 setembre 2015|Burjassot

Des de dilluns passat 21 de setembre, la Sala A d’Exposicions de la Casa de Cultura de Burjassot acull una exposició que fa un exhaustiu recorregut per la vida, obra i context històric de l’escriptor valencià Carles Salvador, nomenat Escriptor de l’Any 2015 per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. L’exposició podrà visitar-se fins a divendres que ve, 25 de setembre.

El mestre, gramàtic i escriptor valencià, nascut a Benassal (Castelló) en 1893, va ser nomenat Escriptor de l’Any 2015, pel president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), Ramón Ferrer, coincidint amb el 60 aniversari de la seua mort. Entre la programació de l’Any Carles Salvador està aquesta mostra itinerant que ara recala a Burjassot. A partir de nombrosos panells que barregen text i imatges, els visitants poden conéixer interessants aspectes de l’obra, vida i llegat de Carles Salvador, així com interessants efemèrides de l’època que li va tocar viure i de la cultura valenciana contemporània.

L’exposició ha arribat a Burjassot gràcies a la col·laboració de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot i de l’Oficina de Promoció de la Valencià, AVIVA- Burjassot.