Burjassot, al costat de les Famílies, en la seua jornada internacional

14 maig 2021|Burjassot

El Dia Internacional de les Famílies se celebra el 15 de maig de cada any, amb la finalitat de conscienciar a la població sobre el paper que té la família en l’educació i la formació dels fills des de la primera infància, així com fomentar els llaços familiars i la unió familiar.

Per a commemorar i realçar la importància de la jornada, l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria d’Educació que dirigeix Manuela Carrero juntament amb l’equip de treball del Gabinet Psicopedagògic Municipal i amb la implicació directa dels centres educatius de les AMPA i AFA, ha volgut estar precisament al costat de les famílies de Burjassot, donant-los la rellevància que mereixen en l’àmbit del desenvolupament integral i el benestar dels menors de Burjassot.

Així, el Dia Internacional de les Famílies s’ha celebrat a Burjassot amb diverses accions i activitats que han buscat, tant la implicació de les AMPA i AFA, com de les pròpies famílies. Per part de la regidoria d’Educació, en la vesprada del dijous 13 de maig, es va celebrar una xarra-col·loqui sobre l’educació parental, el benestar dels menors i l’apoderament de les famílies. El ponent era el psicòleg Mauro Bólmida i la vesprada va resultar un èxit de participació en la qual, a més, va ser una de les primeres activitats presencials programades en l’àmbit de l’educació.

Día Internacional de las Familias

La sala polivalent del Tívoli, lloc de celebració de la xarrada, ha servit també per a exposar tots els treballs presentats al concurs de Dibuix “La família, el que hem aprés” així com un panell amb fotografies que mostraven moments en família, gaudits d’excursió o per la muntanya, sumant quilòmetres junts.

Els enllaços a continuació porten a vídeos elaborats per les AMPAS i AFA de diferents centres educatius que mostren les activitats que també s’han realitzat, durant tots aquests mesos en el si de les associacions de pares, mares i famílies de Burjassot:

– AMPA MIGUEL BORDONAU: https://portal.edu.gva.es/46002428/ampa/

– AFA IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS: https://fb.watch/5sPPfEZ-tv/

– AFA SANT JOAN DE RIBERA: https://fb.watch/5sK7iItnfz/

– AMPA LES SITGES: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1830564120441244&id=100004630212273