Burjassot alberga el concert de Taburete

18 juny 2019|Burjassot

Des de 22/06/2019 fins a 22/06/2019

Concierto taburete

Amb el cartell d’entrades generals esgotades penjat des de fa dies, l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot acollirà dissabte que ve 22 de juny, l’esperat concert de la banda madrilenya, “Taburete”. En aquest cas, es tracta d’un trasllat de recinte, motiu pel qual l’empresa promotora de l’esdeveniment havia tret les entrades a la venda molt de temps abans que el canvi de recinte es formalitzara per a la seua celebració definitiva a Burjassot. No obstant això, encara és possible adquirir altres modalitats d’entrades com, per exemple, les entrades early acces, les entrades vip o les entrades meet &greet (Consulta ací preus i condicions)

Les portes de l’Auditori de Burjassot s’obriran a les 19h, mentre que el concert donarà començament a les 21h. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats del pare, la mare o el tutor legal i amb l’autorització corresponent signada.

Taburete arriba a Burjassot per segona vegada ja que ja va oferir un primer concert a l’abril de 2017. Ara torna, dins del seu gira Ayahuasca Tour 2019. Taburete és una banda espanyola de pop rock amb tocs de música indie originària de Madrid i fundada en 2015 per Guillermo «Willy» Bárcenas, Antón Carreño i Joaquín Gasset, que abandonaria el grup temps després. Amb els seus dos primers discos en el mercat —Tres tequilas i Dr. Charas— van aconseguir omplir moltes sales d’Espanya durant la seua gira en 2017. Al setembre de 2018, van llançar el seu tercer àlbum, Madame Ayahuasca.