Burjassot amplia els fons documentals del municipi que poden consultar-se en SAVEX amb els BIMs i els llibres de festes

9 juliol 2021|Burjassot

BIM 1

A poc a poc, amb una gran faena per part de les àrees implicades, cada vegada són més els fons documentals de Burjassot que poden consultar-se a través de la plataforma SAVEX (Sistema Arxivístic Valencià en Xarxa).

Si fa unes setmanes, des de la regidoria de Cultura i Patrimoni, dirigida per Javier Naharros, s’avançava que ja es podien consultar, a més de les actes antigues de Ple, diferents exemplars dels llibres de Falles, en aquesta ocasió s’ha fet un pas més.

Des de fa uns dies també es poden consultar els Butlletins d’Informació Municipal (BIM) que, editats per l’Ajuntament, s’han anat fent resó, al llarg dels anys, de l’actualitat de Burjassot.

Així, ja es poden consultar els BIM de l’any 47 al 49, els de les dècades dels 80 i els 90. Així mateix, es continua avançant en la digitalització dels llibres de Falles que ja poden consultar-se també des dels anys 40 fins als especials dels anys 80 i 90.

Finalment, també s’està treballant en la digitalització dels llibres de festes. En aquest cas, ja poden consultar-se els dels anys 40 fins a l’any 1981.

El treball que s’està realitzant des de la regidoria de Patrimoni, des de l’àrea d’arxiu, està sent ardu i, encara que pot haver-hi xicotets salts en el temps a l’hora de trobar algun dels números editats, a poc a poc s’aniran pujant tots dels quals disposa el Consistori.

Es pot accedir a SAVEX PUNXANT ACÍ.