El Programa ‘Millora’ anima els majors de 72 anys de Burjassot a mantenir-se actius

27 setembre 2023|Burjassot

Des de 17/10/2023 fins a 17/10/2023

Programa Mejora

Mantindre’s actiu, fer exercici físic personalitzat segons l’edat i les necessitats físiques de cada persona i previndre la dependència. Aquests són els principals objectius del Programa ‘Millora’, impulsat per la Regidoria de Majors, dirigida per Mª Ángeles Navarro, i orientat a persones majors de 72 anys.

Per a explicar en què consisteix el Programa ‘Millora’, la Regidoria de Majors ha organitzat una xarrada informativa, la qual tindrà lloc el dimarts 17 d’octubre, a les 10.30 hores, en el centre social de la Vila del Pilar. L’entrada és lliure i gratuïta.

El Programa ‘Millora’ està pensat per a persones majors de 72 anys, a les quals els costa fer coses tan senzilles com alçar-se d’una cadira, posar-se les sabates o agafar una botella d’aigua. Són persones que poden patir certa fragilitat a l’hora de realitzar aquestes activitats qüotidianes i, participant en aquest programa, se’ls dona l’oportunitat de poder fer-les, donant-los les pautes necessàries i evitant així una possible dependència.

Amb el Programa ‘Millora’, els participants podran realitzar un programa d’exercici físic personalitzat, dos dies a la setmana, durant cinc mesos. L’objectiu del mateix és la prevenció de la dependència i la reversió de la fragilitat en persones que han superat els 72 anys.

El projecte el duu a terme el Programa Millora comptant amb la col·laboració de la Diputació de València i de l’Ajuntament de Burjassot.