Burjassot aprova per unanimitat la Declaració Institucional amb motiu del Dia Internacional de la Dona

6 març 2017|Burjassot

La sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament de Burjassot, celebrada dimarts passat, va aprovar per unanimitat de tots els grups que ho componen, PSPV-PSOE, Compromís, PP, Ciutadans, EU i Totes amb Burjassot, la Declaració Institucional amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, el pròxim 8 de març.

El document aprovat arreplega que el 8 de març “és un dia per a recordar i reivindicar, amb més força encara si cap que altres dies, que les dones seguim en situació de desigualtat respecte als homes, tant social com laboralment“.

Així mateix, arreplega que “des de l’Ajuntament de Burjassot, Espai Dona i el Fòrum de Participació per la Igualtat de Gènere, volem posar el focus en totes les dones i la seua situació, convidant a totes i a tots, un any més al fet que ens acompanyeu en el treball que estem realitzant perquè la situació canvie, però no solament per nosaltres, sinó pel benestar de tota la societat, tenint present que som evolució i és necessari implicar-se activament perquè aquesta evolució siga en positiu. Donem la importància que es mereix a la coeducació com a mesura de prevenció d’actituds sexistes entre la població més jove“.