Burjassot celebra diferents actes per a commemorar el Dia internacional de la Dona en la seua XXVII Setmana Internacional

24 febrer 2016|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Benestar Social, Igualtat i Desenvolupament Local, dirigida per Lluna Àrias, i de la mà d’Espai Dona, el servei integral d’atenció a la dona del municipi, ja ho té tot preparat per a celebrar la seua XXVII Setmana Internacional de la Dona; una setmana que enguany serà molt especial, ja que Espai Dona compleix el seu desé aniversari.

El primer dia de la setmana marcat en el calendari serà el diumenge 6 de març a partir de les 11 del matí. En aqueix moment, en la Plaça de l’Ajuntament, començarà la Jornada per la Igualtat de Gènere a Burjassot, una jornada dedicada a tot el municipi que comptarà amb contacontes amb perspectiva de gènere, animacions, tallers i jocs per la igualtat de gènere per a xiquets, xiquetes i joves, una representació teatral a càrrec de l’Associació Teatral Paraules i Dons, i la lectura del manifest reivindicatiu per la igualtat de gènere.

En aquest matí tan especial no faltarà la celebració del X Aniversari d’Espai Dona i el reconeixement al gran treball que realitza aquest servei per la igualtat de gènere a Burjassot, una celebració en la qual no faltarà el pastís i l’orxata per a tots els presents. Finalment, també es comptarà amb la intervenció de la Coral Los Silos i amb l’actuació del grup Pupil·els Dilatives.

El dilluns 7 de març la cita serà en el Centre Cultural Tívoli, espai municipal en el qual, sota la direcció d’Amparo Pastor, el grup de Paraules i Dons posarà en escena “Parlando a María”. Serà a les 19 hores i amb entrada lliure i gratuïta.

Un dia més tard, el dimarts 8 de març, Dia Internacional de la Dona, des de Burjassot eixirà un autobús per facilitar totes les veïnes i veïns del municipi el seu desplaçament a València per a formar part de la manifestació commemorativa del dia. L’autobús eixirà a les 18 hores de la Plaça de l’Ajuntament i és necessària la reserva de plaça en el mail espaidona.admin@ayto-burjassot.es o bé cridant al 96 390 67 18.

Finalment, el dimecres 9 de març es projectarà el documental “Dones amb iniciativa”, realitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF, SLU. El documental arreplega, un any més, l’experiència de deu dones que lideren un projecte d’èxit empresarial a Burjassot.