Burjassot celebra l’amor homenatjant les parelles que han complit les Bodes d’Or

25 novembre 2021|Burjassot

Bodas de Oro

El Centre Cultural Tívoli s’ha omplit d’amor, respecte, somriures i aplaudiments, moltíssims aplaudiments dedicats a les 24 parelles que han complit el seu 50 aniversari de boda i a les quals l’Ajuntament de Burjassot ha rendit un emotiu homenatge.

Arribaven expectants i disposats a gaudir d’una vesprada/nit de celebració en la qual l’alcalde de Burjassot, Rafa García, al costat de la regidora de Majors, Mª Ángeles Navarro, els rebien i els avançaven que anaven a viure un aniversari diferent, carregat de bonics records i sentiments i pensat perquè gaudiren, al costat dels seus familiars, d’un dia tan especial.

La pandèmia va impedir que es poguera celebrar aquest acte l’any passat però, no per això, les parelles que van complir les seues Bodes d’Or en 2020 no anaven a tindre el seu homenatge. Així, en aquest 2021, pujaven a l’escenari del Tívoli per a rebre un bonic marc de flors i una rosa, les parelles que es van casar en 1970 i 1971; parelles que van gaudir d’un emotiu vídeo amb el qual van recordar el dia de la seua boda i fer balanç de com ha passat el temps, per a molts d’ells, tal com van assenyalar, com si haguera sigut un sospir.

Per a finalitzar aquest sentit homenatge, es va realitzar la foto de grup que, al costat de la realitzada a cadascuna de les parelles, se’ls entregarà en els pròxims dies perquè guarden un bon record d’aquesta bonica celebració.