Burjassot celebra el Dia de la Policia Local amb el lliurament de condecoracions i reconeixements

9 novembre 2022|Burjassot

Policia Local

L’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot acollirà, divendres que ve 11 de novembre, la celebració del Dia de la Policia Local de Burjassot. L’acte institucional començarà a les 12.00 h, amb el lliurament de condecoracions a diferents agents i comandaments i de reconeixements públics a diverses persones i entitats que, de manera desinteressada, han col·laborat i col·laboren amb la Policia Local.

Un acte institucional aquest que se celebrarà davant un nodrit grup de convidats i convidades entre autoritats, alts comandaments dels cossos i forces de seguretat de caràcter local, autonòmic i nacional, així com de diferents representants de la societat civil de Burjassot.

Una vegada entregades les plaques de reconeixement a les entitats i persones que col·laboren amb la Policia Local es procedirà a entregar les Medalles de la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blau als components de la Policia Nacional, Guàrdia Civil i Policia Local de València que han col·laborat de manera activa amb la Policia Local de Burjassot.

Després d’aquesta primera part, es donarà inici al lliurament de reconeixements a la plantilla de la Policia Local de Burjassot i de les Creus al Mèrit Policial amb distintiu blanc i amb distintiu blau.

Després de l’acte institucional hi haurà un vi d’honor per a totes les persones convidades en l’antic Mercat Municipal.