Burjassot celebra el Dia de la Policia Local reconeixent el treball i la dedicació d’agents i comandaments

20 novembre 2023|Burjassot

Día de la PLB 17-11-2023

L’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot ha sigut el testimoni excepcional de la celebració del Dia de la Policia Local, acte en el qual es reconeix el treball, la dedicació i la gran labor que, dia a dia, agents i comandaments realitzen per a mantindre segur el municipi.

L’acte va començar amb el pas de revista a la plantilla per part de l’alcalde de Burjassot, Rafa García i del comissari principal cap de la Policia Local de Burjassot, José Javier Collado Pérez. Després, va ser el propi comissari principal qui va dirigir unes paraules a tots els assistents. A continuació, l’alcalde, el comissari cap i la subdelegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Raquel Ibáñez, van procedir al lliurament de reconeixements.

En primer lloc, es van lliurar les plaques commemoratives a persones que han col·laborat de manera activa amb la Policia Local de Burjassot per a continuar amb la imposició de les medalles de la creu al mèrit policial amb distintiu blau tant al personal civil com a representants d’altres Policies Locals i cossos de seguretat de l’Estat.

Per a finalitzar l’acte, es va fer lliurament a la plantilla de la Policia Local de Burjassot, de les felicitacions públiques i les medalles de la creu al mèrit policial amb distintiu blau i distintiu roig.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, va posar el fermall a esta especial celebració amb les paraules dirigides a la plantilla en les quals va destacar el seu valor i el seu bon fer durant els 365 dies de l’any per a fer de Burjassot un municipi segur.