Burjassot celebra el Dia de les Biblioteques amb dos dies d’animacions lectores per a totes les edats

19 octubre 2017|Burjassot

Des de 23/10/2017 fins a 24/10/2017

Biblioteca genérica

El pròxim 24 d’octubre se celebra el Dia Internacional de les Biblioteques i, com no podia ser d’una altra manera, des de l’Equip de Biblioteques de Burjassot s’ha programat un ampli ventall d’activitats d’animació lectora, totes gratuïtes, per a commemorar aquest dia. Activitats que es desenvoluparan els dies 23 i 24 d’octubre.

Així, el 23 d octubre començaran els actes de commemoració del dia amb una activitat per als més menuts de la casa en la Biblioteca Infantil a les 18 hores. La vesprada començarà amb la lectura del pregó del Dia Internacional de les Biblioteques, una iniciativa engegada en 1997 per l’Associació Espanyola d’Amics del Llibre Infantil i Juvenil en col·laboració amb el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport. Una vegada llegit el pregó, es realitzarà un mural dedicat a aquest dia.

El 24 d’octubre l’activitat serà molt intensa per a les Biblioteques Municipals, ja que les activitats començaran a les 18 hores. En aqueix moment, des de Burjassot Ràdio es farà un programa especial de la Biblio i Los peques en la ràdio per a celebrar el Dia de les Biblioteques. En el mateix participaran Ana María Redón Hernández, la més lectora de la Biblioteca d’Adults, i Rim Raoay El Hadri, com la més lectora de la Biblioteca Infantil.

Ambdues rebran en aqueixa vesprada, a les 18:45 hores, els seus diplomes en la Biblioteca d’Adults per a donar pas, després del lliurament, a la lectura continuada de poemes de Gloria Fuertes per part de les components de l’Associació Teatral Paraules i Dones i dels membres del Club de Lectura i del Club d’Escriptura de les Biblioteques Municipals. Aquests últims, llegiran també les seues pròpies creacions. La lectura serà sobre les 19 hores també en la Biblioteca d’Adults.

Amb la lectura continuada dels poemes de Gloria Fuertes es posarà el fermall a dos dies carregats d’activitats d’animació lectora pensades per a celebrar aquest dia tan especial per a les Biblioteques Municipals.