Burjassot celebra el Dia dels drets de la Infància amb una vesprada pensada per als xiquets i les xiquetes i les seues famílies

21 novembre 2017|Burjassot

Des de 25/11/2017 fins a 25/11/2017

DUDI 25-11-2017

El pròxim 25 de novembre, de la mà del Ple Infantil, projecte de la Regidoria d’Educació, dirigida per Laura Espinosa, se celebrarà a Burjassot el Dia Universal dels Drets de la Infància (DUDI) amb una vesprada d’activitats pensades per als més xicotets de la casa i per a les seues famílies. Una vesprada que tindrà el seu punt de trobada en la Plaça de l’Ajuntament del municipi a partir de les 17 hores i que comptarà també amb la col·laboració de l’Agència Jove de Burjassot, coordinada per la regidora de Joventut, Estefanía Ballesteros.

Des d’aqueix moment i fins a les 19:30 hores, se succeiran les més variades activitats amb inflables, jocs i berenar per a tots els xiquets que participen en una celebració tan especial i important. El berenar serà sobre les 18 hores i, a més, es lliurarà un got a tots els assistents, cortesia del Ple Infantil-Burjassot Ciutat Educadora.

A més dels components del Ple Infantil, s’espera la participació d’entitats juvenils del municipi, entre elles l’Esplai Les Sitges, que mostraran també el que cada setmana desenvolupen amb els xiquets i les xiquetes que el conformen.

Tant el Ple Infantil com les associacions que participen en el DUDI, tindran una taula informativa on podran explicar l’activitat que desenvolupen en la seua associació. A més, es donaran fullets explicatius del que és el Ple i els referents al decàleg dels drets del xiquet/a.