Burjassot celebra el Dia Mundial de la Diabetis

14 novembre 2017|Burjassot

Diabetes
Diabetes2

La jornada de hui ha sigut molt diferent en el Mercat Municipal l’Almara de Burjassot, ja que l’Associació de Diabètics de Burjassot, comptant amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Mari Carmen Hortelano, ha celebrat allí la primera de les seues activitats per a commemorar el Dia Mundial de la Diabetis que se celebra hui.

Comptant amb la presència de diferents especialistes en la matèria i de la pròpia regidora, durant tot el matí s’ha estat informant als usuaris del Mercat sobre la malaltia, les seues causes, els seus tractaments o les receptes més recomanables per als malalts de diabetis. A més, s’ha realitzat amb diferents centres educatius una ruta alimentària en la qual se’ls ha assenyalat quins són els aliments més sans per a prevenir una possible diabetis.

Totes les persones que han passat pel punt informatiu, al costat dels pares i mares dels col·les que també han estat presents, han rebut com a detall pel Dia Mundial del Diabètic una llibreta, cortesia de la Regidoria de Sanitat.

Demà l’associació posarà un punt informatiu en la porta de l’Ajuntament i, a la vesprada, convoca a tots els veïns i les veïnes a una xerrada informativa en la Casa de Cultura a partir de les 18 hores.