Burjassot celebra aquest cap de setmana la seua col·lecta anual en la lluita contra el càncer

14 maig 2018|Burjassot

Des de 19/05/2018 fins a 20/05/2018

Cuestación anual AECC mayo 2018

La Junta Local contra el Càncer de Burjassot celebrarà aquest cap de setmana, els dies 19 i 20 de maig, la seua col·lecta anual per a lluitar contra la malaltia. Com sempre, tota la recaptació anirà íntegrament destinada a la lluita contra el càncer.

A més de les diferents taules petitòries que se situaran en les portes de les parròquies del municipi, les voluntàries de la Junta Local estaran també per les artèries comercials de Burjassot i pels seus carrers amb les guardioles verdes tan característiques de la seua col·lecta.

En aquests dies, des de la Junta s’està treballant també perquè tot estiga llest el diumenge 3 de juny a les 10 del matí per a donar el tret d’eixida a la III Carrera i Marxa Solidària contra el càncer.

Les inscripcions, tant de la carrera com de la marxa, es poden realitzar des de TopRun fins al pròxim 31 de maig i el preu, en tots dos casos, és de 5€, que es destinaran íntegrament a la lluita contra la malaltia.

Des de la Junta Local contra el Càncer de Burjassot han informat que es poden comprar els dorsals per a la marxa també en diferents comerços del municipi, concretament en De Mel Moda Infantil, Complements Didal, Forn El Dolcet, La Merceria i Dolços Latorre.