Burjassot celebra la festivitat de la Mare de Déu de l’Assumpció amb devoció i amb la música com a protagonistes

29 juliol 2019|Burjassot

Des de 15/08/2019 fins a 15/08/2019

Acrobat dance

Devoció, tradició i música es donaran la mà a Burjassot el pròxim 15 d’agost per a celebrar el dia de la Mare de Déu de l’Assumpció, festiu nacional i preludi del dia gran de les festes de Sant Roc.

Aquest dia tan especial per a la Clavaria de la Mare de Déu de l’Assumpció, amb Rosa Coca com Clavariessa Major, començarà amb un cercaviles fins a l’Església de Sant Miquel on, a les 12 hores, tindrà lloc la Missa Major en honor a la Verge.

Amb temps suficient per a descansar i reposar festes, a les 20h serà volteig de les campanes i les 21 salves que anuncien la festivitat de Sant Roc. Després d’aquestes, donarà començament a la solemne processó en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció, on les diferents Clavaries i les i els ciutadans que vulguen participar en aquesta, aniran acompanyats de la música de l’Agrupació Musical “Los Silos”.

A les 23.30 hores la devoció deixarà pas a l’espectacle musical i acrobàtic, “Acrobatic Dance” en la Plaça de l’Ajuntament que no deixarà indiferent a cap dels presents ja que gaudiran de les acrobàcies més impossibles executades pels artistes. En finalitzar, se celebrarà una macrodiscomòbil en la mateixa plaça. Totes dues activitats estan patrocinades per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Burjassot.