Burjassot celebra la seua I Jornada de Coeducació dins de les activitats commemoratives del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones

19 novembre 2020|Burjassot

Des de 26/11/2020 fins a 26/11/2020

coeducación

Dins de les accions commemoratives del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les dones, dijous que ve 26 de novembre a les 17.30 hores, Burjassot celebrarà la seua I Jornada de Coeducació, subvencionada per la Diputació de València.

Per a participar en la jornada, que es realitzarà gràcies al treball conjunt de les regidories d’Igualtat i Feminisme, dirigida per l’Alcalde de Burjassot, Rafa García; d’Educació, dirigida per Manuela Carrero i d’Infància, dirigida per Yolanda Andrés, és necessari realitzar la inscripció en el correu electrònic accionsocial@ayto-burjassot.es o bé telefonant al 96 390 67 18.

Els participants han d’indicar en el correu el seu nom i cognoms, telèfon, correu electrònic, DNI o NIE i la seua professió. Les inscripcions estan obertes fins al 23 de novembre. El lloc on es desenvoluparà l’activitat es confirmarà als participants després de conéixer el nombre total de participants, atenent sempre les mesures de prevenció per la Covid-19.

La jornada tindrà un contingut conforme a les necessitats detectades i manifestades per les persones professionals del sector: detecció de les desigualtats de gènere en l’espai educatiu, patis inclusius i bones pràctiques coeducatives en general.

La coeducació és un mètode educatiu que parteix dels principis d’igualtat i no discriminació per raó de sexe. Coeducar significa incorporar en igualtat de condicions la realitat i història de dones i homes.

El desenvolupament de la jornada ha sigut possible en el municipi gràcies també al treball realitzat des d’Espai Dona, el servei municipal d’atenció integral a les dones de l’Ajuntament de Burjassot, i des del Servei Psicopedagògic Municipal.