Burjassot celebra la seua Setmana de la Ràdio promocionant als comerços locals

6 novembre 2017|Burjassot

Des de 07/11/2017 fins a 11/11/2017

Cartel Setmana de la Radio

Els comerços de Burjassot van a viure una setmana molt especial en la qual promocionaran els seus productes i els seus negocis gràcies a una nova iniciativa de foment del comerç local. Iniciativa que, en aquesta ocasió, arriba de la mà de l’Associació d’Empresaris de Burjassot, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament des de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF i de l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal l’Almara (CODEMER).

Del 7 a l’11 de novembre, Burjassot viurà la seua Setmana de la Ràdio, una gran oportunitat per als comerços del municipi de promocionar-se i de donar-se a conèixer. Setmana que tindrà lloc en el Mercat Municipal L’Almara, del 7 al 10 de novembre, on, a més d’entrevistar als comerciants del propi mercat, podran assistir la resta de comerços de Burjassot. Les emissions seran de 9 a 14 hores. 

Aquesta programació especial s’emetrà a través de l’emissora MediteRadio FM, en el 101.9 FM, i tindrà com a colofó un programa especial el dissabte 11 de novembre en l’antic Mercat Municipal on tindrà lloc la I Fira Outlet de Burjassot. Un altre esdeveniment comercial organitzat des de les citades associacions al costat de l’Associació de Comerç i Serveis de Burjassot i l’Associació d’Hosteleros Reunits Activament de Burjassot (AHORA Burjassot). En aquest cas, l’horari de l’emissió serà de 10 a 14 hores. 

Clients i venedors interactuaran en aquesta setmana especial en la qual la ràdio en directe juntament amb el comerç de Burjassot són els protagonistes indiscutibles. Una setmana que també compta amb la col·laboració de Caixa Popular.