Burjassot celebrarà enguany la I Fira de Nadal en l’antic Mercat Municipal

28 octubre 2019|Burjassot

Cartel I Feria de Navidad 2019

La regidoria de Mercats i Comerç de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Rosa Coca, en la seua voluntat per continuar fomentant el comerç local i per recolzar als comerciants del municipi, ha posat en marxa un nou projecte que es materialitzarà en els dies de Nadal.

La regidoria, de la mà de CEMEF, organitzarà la I Fira de Nadal de Burjassot que tindrà lloc en l’antic Mercat Municipal durant diferents caps de setmana tant del mes de desembre com de gener de 2020.

Així, la fira tindrà lloc del 13 al 15 de desembre, del 20 al 22 de desembre, del 27 al 29 de desembre i ja, al gener de 2020, des del dia 3 fins al dia 5.

Tots els comerços interessats a participar en algun dels citats caps de setmana, hauran de presentar per registre d’entrada de CEMEF, en el carrer Verge dels Desemparats, número 26 de Burjassot, la fitxa que es facilitarà des de l’empresa pública municipal. Aquesta inscripció haurà de realitzar-se a partir del 4 de novembre.

La participació dels comerços en la Fira és gratuïta, podent participar només un cap de setmana o diversos, a elecció de cada comerç. El que sí que és indispensable és la inscripció dels comerços participants, atés que el nombre de llocs és limitat i, tal com han informat des de CEMEF, s’atendran les peticions per ordre d’inscripció.

Des de la regidoria de Mercats i Comerços s’anima a tots els comerciants del municipi a que participen en la Fira en la qual podran mostrar els seus productes i animar a les veïnes i els veïns de Burjassot a realitzar les seues compres nadalenques sense necessitat d’eixir del municipi. Un suport més al comerç local i de proximitat.