Burjassot tancarà la piscina d’estiu l’11 de setembre i ja ha iniciat els cursos en la Piscina Coberta

5 setembre 2022|Burjassot

Piscina de verano

Amb l’arribada del setembre es reprenen les activitats que, setmana a setmana, omplin de grans i menuts la Piscina Coberta Municipal. Tal com han informat des de la Regidoria d’Esports, dirigida per Juan Gabriel Sánchez, a través de CEMEF, ja s’han iniciat els cursos de la Piscina Coberta Municipal, ja que es tracta de cursos mensuals que van començar el passat 1 de setmbre

D’igual manera, s’ha informat que la Piscina d’Estiu tancarà les seues portes diumenge que ve 11 de setembre, estant oberta eixe últim dia amb l’horari habitual, d’11.30 a 19.30 hores. Tanca així una temporada de gran afluència de públic en la qual desenes de veïnes i veïns de Burjassot, al costat de les persones que han vingut a passar l’estiu al municipi, han gaudit d’unes instal·lacions renovades, amb zones parcel·lades per a una estada més còmoda.

Aquelles persones que vulguen informar-se sobre els cursos de la Piscina Coberta, poden telefonar al 963 63 45 06 on les persones encarregades del servei els donaran totes les dades sobre horaris i dies de realització de realització dels cursos.