Burjassot col·labora amb l’Espai La Granja en la celebració d’un taller gratuït , dins del Festival 10 sentidos

20 maig 2021|Burjassot

Des de 22/05/2021 fins a 22/05/2021

Taller con Angélica Dass en Espai La Granja 22-05-2021

L’Ajuntament de Burjassot, a través de l’àrea de Cultura, col·laborarà dissabte que ve 22 de maig en la celebració d’un taller que tindrà lloc en Espai La Granja, l’antic Centre Coreogràfic de la Comunitat Valenciana la seu del qual està al costat de la Casa de Cultura del municipi. Es tracta d’un taller gratuït i obert al públic interessat, impartit per la fotògrafa i artista Angélica Dass, el qual s’emmarca dins del Festival Artístic 10 sentidos.

El taller en qüestió, educatiu i lúdic alhora, i orientat a xiquets i xiquetes, però també als seus pares i mares o els seus educadors, es diu “Color Carne” i, amb ell, basant-se en el projecte Humanae, work in progress, Angélica Dass desenvolupa un joc participatiu-educatiu. El seu objectiu és generar una reflexió en el qual xiquets i educadors desactiven l’associació dels colors blanc, negre, roig i groc a la raça, buscant sempre compondre una estructura creativa i plàstica que els permeta descobrir el color real de cada participant. D’aquesta manera es qüestionen els codis entorn a l’anomenat llapis de “color carn”.

La fotografia d’Angélica Dass troba un gran univers de treball a les aules. Amb els seus tallers per a xiquets, adults i educadors, Angélica expandeix el missatge educatiu i social dels seus projectes. Gràcies a nombroses col·laboracions amb professors, associacions i institucions, persones de totes les edats han treballat en temes socials complexos com el racisme i la diversitat, d’una manera alhora lúdica i profunda.

Les persones interessades a gaudir d’aquest taller poden inscriure’s gratuïtament en la pàgina web del Festival 10 sentidos, en la secció de la programació dedicada al Taller que a més, s’impartirà en quatre sessions, al llarg del dissabte.