Burjassot comptarà amb una nova zona de joc adaptada per a xiquets menuts i amb discapacitat en el Parc de la Granja

2 febrer 2016|Burjassot

En pocs dies, els més xicotets de Burjassot podran gaudir del nou joc que s’està instal·lant en el Parc de la Granja. Durant aquesta setmana s’està procedint a la ubicació de les noves estructures, ja que les anteriors hagueren de ser retirades per problemes estructurals i gràcies als Plans d’Inversió de la Diputació de València s’ha pogut incloure aquesta obra dins del projecte global.

En concret, la substitució del gran joc que existia té un pressupost proper als 41.000 euros i permetrà la ubicació d’un espai lúdic de les mateixes característiques que l’anterior, que era dels de major grandària del municipi, i al mateix temps es generen dos espais nous dins d’aquestes instal·lacions. Un és una zona per a xiquets amb problemes de discapacitat, ja que comptarà amb una cistella adaptada i elements que permeten exercitar la mobilitat física, i un segon espai especialment adaptat per a xiquets molt xicotets, ja que comptarà amb gronxador amb un niu de malla, que permet els més menuts jugar sense perill.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, juntament amb el regidor responsable de Serveis Municipals, Manuel Lozano, han estat aquesta setmana visitant les zones que es troben en obres i ha pogut comprovar l’avanç de les mateixes, la qual cosa permetrà en breu tenir-los disponible per a tota la població. Per a l’alcalde de Burjassot, “aquesta nova zona de joc és molt important, ja que volíem tenir en la nostra ciutat una zona adaptada per a xiquets amb problemes de discapacitat i també una zona para bebés, i amb aquesta nova àrea totes dues possibilitats es fan realitat. Moltes mares i pares ens han sol·licitat la inclusió d’aquest tipus de jocs, que nosaltres ja contemplàvem, i a poc a poc anirem adaptant zones amb més elements d’aquest tipus”.