Burjassot commemora el Dia Mundial de la Diabetis amb activitats per a donar visibilitat a la malaltia

7 novembre 2022|Burjassot

Des de 14/11/2022 fins a 14/11/2022

L’Associació de Diabètics de Burjassot (ADB), comptant amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat, dirigida per Isabel Mª Mora, desenvoluparà diferents accions al llarg d’aquestes setmanes amb l’objectiu de donar visibilitat a la malaltia i que la ciutadania es consciencie en el mes en què se celebra el Dia Mundial de la Diabetis, concretament, el 14 de novembre.

Així, el dimecres 9 de novembre, de 10.30 a 12.00 hores, diferents components de l’entitat muntaran una taula informativa a la porta de l’Ajuntament a la qual es podrà acostar la ciutadania per a resoldre tots aquells dubtes que puguen tindre sobre la malaltia, la cura de les persones que el pateixen, la prevenció…etc.

D’igual manera, el mateix 14 de novembre, de 17.30 a 20.30 hores, la Casa de Cultura acollirà una jornada informativa en la qual representants del Col·legi de Farmacèutics explicaran el projecte Xarxa Pacients que tenen com a objectiu fomentar l’apoderament i l’autocura de les pacients i els pacients amb una patologia crònica com és la diabetis. A més, es realitzarà un taller sobre comptatge d’hidrats de carboni i el coneixement d’aliments amb més índex glucèmic.

A tot això s’unirà la presentació del projecte “Moviment per a la salut”, un projecte de Biodansa STR (Sistema Rolando Bou) que comptarà amb Lola Escudero (Leda) com a presentadora.