Burjassot comptarà en breu amb tres pistes multi esport en diferents barris del municipi

16 novembre 2017|Burjassot

Multideportes

Les obres van molt avançades, tal com mostra la imatge que acompanya aquesta informació, amb el que, en breu, Burjassot comptarà amb tres noves pistes multi esport situades en diferents barris del municipi per a donar servei i atendre les necessitats dels mateixos.

Des de l’Ajuntament, encapçalat pel seu alcalde, Rafa García, s’han disposat les pistes en el Parc de l’Estació de Cantereria, en l’Estació de Burjassot i en l’aparcament de les Palmeres. En aquests dies, el propi alcalde, al costat del regidor d’Esports, Manuel Pérez Menero, han pogut comprovar de primera mà l’estat de les obres i el gran servei que van a oferir les pistes als veïns i veïnes dels barris als quals pertanyen.

Per a l’alcalde, “aquestes pistes van a afavorir la pràctica esportiva a les veïnes i els veïns d’aquests barris del nostre poble que ja no han d’eixir d’ell per a practicar els seus esports favorits. És una aposta més per dotar dels millors i més variats serveis a les diferents zones de Burjassot per al gaudi total dels nostres ciutadans i ciutadanes. Apostem per acostar els serveis i les instal·lacions als barris i, bona prova d’açò, són aquestes pistes”.