Burjassot continua el treball de promoció de la salut

21 novembre 2023|Burjassot

XARXASALUT- noviembre 2023

L’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Sanitat dirigida per Isabel Mª Mora, ha celebrat, al novembre, una nova convocatòria de l’Espai de Participació de Promoció de la Salut (XarxaSalut), en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado.

En la trobada, es va reflexionar sobre la importància de la participació i la coordinació de totes les àrees municipals i de les entitats més representatives del municipi, amb la finalitat d’unificar iniciatives, col·laborar i coordinar-se per a fomentar la promoció de la salut en el municipi i millorar així la qualitat de vida de la ciutadania.

També es va dinamitzar una part de la sessió amb l’objectiu de poder compartir les iniciatives que es desenvolupen en el municipi sobre la base de les necessitats detectades en l’Estudi Diagnòstic que es va elaborar l’any 2022, permetent una comunicació fluida entre els participants. En la trobada van estar presents responsables d’algunes de les regidories del municipi, tècnics de Salut Pública, d’atenció primària i de la Unitat de Salut Mental, el personal tècnic municipal de Medi Ambient, Ocupació i Serveis Socials (SASEM i el Servei d’atenció a la Dependència i promoció de l’autonomia personal) i AFIVAN.

El municipi de Burjassot està adherit a la Xarxa de Municipis de la Comunitat Valenciana que, al seu torn, estan adherits al Pla de Salut, comunament conegut com XarxaSalut, des de l’any 2020.

L’estudi Diagnòstic en Salut realitzat per la Universitat de València l’any 2022, es pot llegir en aquest ENLLAÇ.