Burjassot contracta a 22 treballadors per a llocs de la Brigada Municipal fins a cap d’any en el Pla d’Ocupació inclosa en les mesures d’emergència Covid-19

10 agost 2020|Burjassot

Dins de les mesures que l’Ajuntament de Burjassot està posant en marxa a causa de l’actual situació generada per la pandèmia de la Covid-19, l’Alcalde, Rafa García va anunciar la posada en marxa d’un pla d’ocupació per al municipi. Hui 10 d’agost, i després dels processos de convocatòria de les diferents borses d’ocupació, 22 treballadors han rebut la benvinguda en el Saló de Plens de part del propi Alcalde i els regidors responsables d’Ocupació i Serveis Municipals, Mª Angeles Navarro Banacloy i Manuel Pérez Menero, respectivament.

D’aquests 22 nous treballadors, 8 d’ells són oficials d’obra i serveis varis i la resta són peons d’obra i serveis diversos. La contractació està destinada a escometre treballs en la via pública per a la millora principalment de la mobilitat urbana, com ara la reposició de bolardos, construcció de rampes en les voreres, reparació d’escocells, jardineres, etc… També es duran a terme els treballs de manteniment i reparació en els col·legis públics, escoles municipals infantils i escola permanent d’adults. La contractació s’allargarà fins a cap d’any, sent el 90 per cent dels treballadors que han superat les proves i han accedit al lloc del propi municipi.

Per a l’Alcalde, Rafa García, “aquesta és una altra de les grans mesures que volíem adoptar per a continuar posant en marxa accions que ajuden a pal·liar la crisi que la Covid-19 està generant. Ocupació, 22 llocs de treball que ajudaran les famílies a eixir d’aquesta situació amb una despesa pròxima als 240.000 euros. Aquest ajuntament continua apostant pels seus ciutadans, mes d’un milió d’euros en ajudes d’emergència, quasi 100.000 euros en ajudes al comerç específiques, i ara el pla d’ocupació”.

“Continuarem remodelant el pressupost per a obtindre més recursos, per a continuar invertint en els ciutadans, per a minorar les conseqüències d’aquesta pandèmia, per a ajudar en tot el que es puga des de la institució a les persones que en aquests moments estan passant per situacions complicades”, ha matisat l’Alcalde.