Burjassot corre aquest diumenge contra la violència de gènere

21 novembre 2017|Burjassot

Des de 26/11/2017 fins a 26/11/2017

Volta a Peu 2017

Els carrers de Burjassot es’ompliran aquest diumenge, 26 de novembre, de menuts i majors, de famílies senceres, de runners, de mascotes… definitiva, de totes les veïnes i els veïns del municipi que inundaran els carrers per a cridar un fort NO a la violència de gènere. 

Ho faran de la mà d’Espai Dona, el Servei Integral d’Atenció a la Dona de l’Ajuntament de Burjassot que, dirigit per la Regidora Lluna Àrias, ha programat, per vuitè any consecutiu, la VIII Volta a peu contra la violència de gènere “De qui depén? Depén del teu!”. Tant l’eixida, a les 11 hores, com l’arribada de la carrera serà en la Plaça de l’Ajuntament.

Una carrera en la qual el que menys importa és córrer o fer la millora marca ja que allò més important és lluitar contra la violència de gènere, mostrar que Burjassot és un poble compromès contra aquesta xacra social i que els seus ciutadans i ciutadanes omplen els carrers  amb un objectiu clar: acabar amb aquest tipus de violència.

Espai Dona anima tant a les persones que ja tenen el seu dorsal com a aquelles que vulguen gaudir del recorregut, d’uns quatre quilòmetres, al fet que acudisquen a la Plaça de l’Ajuntament i participen en la carrera. I, també, a eixir al carrer per a animar i aplaudir a tots els participants.