Burjassot correrà contra el càncer per segon any consecutiu

23 maig 2017|Burjassot

Des de 04/06/2017 fins a 04/06/2017

Carrera II Run Cancer Burjassot

El 4 de juny Burjassot serà solidari, de nou, en la lluita contra el càncer. El municipi serà parada del III Circuit Provincial AECC València contra el Càncer que, per segon any consecutiu, portarà al municipi la carrera i la marxa solidària de 5 quilòmetres. Una acció que arriba de la mà de la Junta Local contra el Càncer de Burjassot.

Caminar, córrer, passejar…és el de menys, ja que l’important en aquest matí, que començarà a les 10 hores en el carrer Hernán Cortés, eixida i arribada de la carrera i de la marxa, és ser solidaris en la lluita contra el càncer, gaudir de la carrera o de la marxa i mostrar que Burjassot es bolca amb les causes solidàries.

Aquelles persones que vulguen realitzar la marxa poden adquirir el dorsal, amb un preu de 5€, en la Farmàcia Gómez Taylor, en Rosario Bdpstyle, en De Mel Moda Infantil, en la Farmàcia Alcocer, en Didal Complementos, en el Forn El Dolçet i en La Merceria.

En el cas de realitzar la carrera, el dorsal es podrà aconseguir online, a través del web de RunCáncer – Circuit AECC València, https:// http://www.runcancer.com o bé de manera personal, contactant amb les voluntàries de la Junta Local de Burjassot perquè inscriguen als interessats.