Burjassot correrà i marxarà contra el càncer el 17 de juny

5 juny 2018|Burjassot

Des de 17/06/2018 fins a 17/06/2018

Run Cancer 17 de junio

Després d’ajornar la carrera i la marxa que havia de tindre lloc a principis de mes per les condicions climatològiques, la Junta Local contra el Càncer de Burjassot ha informat que ja tenen nova data perquè el municipi mostre tot el seu suport a la lluita contra la malaltia: el diumenge 17 de juny a les 10 hores.

L’eixida i la meta se situaran en el carrer Hernán Cortés i des de l’organització informen que els dorsals ja adquirits per a l’anterior data són vàlids per al dia 17 de juny. Això sí, per als ressagats que no van poder apuntar-se, segueixen obertes les inscripcions, tant de la carrera com de la marxa des de la plataforma TopRun i el preu, en tots dos casos, és de 5€, que es destinaran íntegrament a la lluita contra la malaltia.

Des de la Junta Local contra el Càncer de Burjassot han informat que continua la venda de dorsals de la marxa i la carrera en diferents comerços del municipi, concretament en De Mel Moda Infantil, Complementos Didal, Forn El Dolcet, La Mercería i Dulces Latorre.