Burjassot correrà i marxarà contra la violència de gènere en la seua “X Volta a Peu contra la violència de gènere”

11 novembre 2019|Burjassot

Des de 24/11/2019 fins a 24/11/2019

Volta a Peu

Ja està tot preparat perquè, el diumenge 24 de novembre a partir de les 11.00 hores, els carrers de Burjassot s’òmpliguen de corredors i marxadors, de famílies, de xiquets, d’animals de companyia…en definitiva, de tot aquell que vulga dir un gran NO a la violència de gènere.

Aqueix dia està marcat en el calendari per a les veïnes i els veïns de Burjassot que participen cada any en la Volta a Peu contra la violència de gènere, la qual enguany celebra la seua desena edició i que, com és tradicional, eixirà des de la Plaça de l’Ajuntament per a realitzar un recorregut de 4 km.

Enguany, les inscripcions cal realitzar-les el mateix dia de la Volta a Peu, és a dir, el mateix diumenge 24 de novembre. Des de les 9.00 i fins a les 10.45 hores. Els mil primers inscrits, xifra límit d’inscripcions, que recullen el seu dorsal també es portaran un obsequi commemoratiu de l’edició d’enguany.

En aquest matí de reivindicació no faltarà l’animació, la batucada, la música i el tradicional photocall en el qual es podran fer fotos tots els participants de la Volta a Peu.