El Portal de l’Arxiu Municipal compta amb una nova secció, dedicada a les notícies publicades sobre Burjassot

17 octubre 2023|Burjassot

Noticias Archivo Municipal

L’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Cultura i Patrimoni, ha fet un pas més en la digitalització de documents per a consulta de la ciutadania. Després de la digitalització de les actes de Ple, dels Butlletins d’Informació Municipal (BIM) i de les revistes de Festes i Falles, juntament amb els esbossos dels monuments fallers, ara són les notícies publicades sobre el municipi, des de l’any 1976, les que es poden consultar en el Portal de l’Arxiu Municipal.

El portal ja disposa d’esta nova secció, a la qual es pot accedir en aquest ENLLAÇ, dedicada a les informacions que es van publicar sobre Burjassot en la premsa de l’època i que conserva el Consistori.

Concretament, es conserven notícies i articles sobre la localitat des de 1976, les quals constitueixen una font històrica de gran valor sobre la història més recent. Ara com ara, ja és possible consultar les notes de premsa de 1976 a 1984.

Així mateix, en l’actualitat també s’estan digitalitzant nous llibres de Festes que, pròximament, es pujaran al portal digital.