Burjassot desenvolupa un taller de Musicoteràpia dirigit a la infància de 0 a 5 anys

6 novembre 2023|Burjassot

23_11_musicoterapia-03

La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Isabel Mª Mora, posarà en marxa una nova proposta dinàmica, atractiva i divertida pensada per a les famílies amb menors de 0 a 5 anys. Es tracta d’un taller de Musicoteràpia que es desenvoluparà els dies 9, 16, 23 i 29 de novembre, en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado.

Per a formar part del taller (grup 1, de 17.30 a 18.30 hores o grup 2, de 18.30 a 19.30 hores) és necessari apuntar-se en aquest ENLLAÇ. En el formulari d’inscripció, cal indicar les dades del menor, així com de la persona adulta que li acompanyarà, a més de les dades de contacte.

La musicoteràpia té com a objectiu usar la música i els seus elements (so, ritme, melodia i harmonia) per a estimular, habilitar o millorar el correcte desenvolupament motriu, cognitiu, social i emocional de les xiquetes i els xiquets.

Esta nova proposta es durà a terme gràcies a la concessió de l’Espai de Salut Infantil, dirigit a població de 0 a 5 anys i les seues famílies, en la Convocatòria de les ajudes en matèria de projectes de desplegament del Pla de Salut de la Comunitat Valenciana en els seus municipis de la Conselleria de Sanitat. Està iniciativa està emmarcada en el V Pla de Salut de XarxaSalut.