Burjassot desenvoluparà dues modalitats de programes de Formació Professional per a l’Ocupació

12 novembre 2018|Burjassot

Formación profesional
Programas formación Empleo

L’Ajuntament de Burjassot impartirà enguany, des de CEMEF SLU, l’empresa pública dependent del Consistori, els Programes de Formació Professional per a l’ocupació, amb diferents certificacions, depenent de la modalitat de la qual es forme part. Aquests programes estan dirigits, prioritàriament, a persones desocupades que figuren inscrites en el SERVEF com a demandants d’ocupació i formació.

El Consistori desenvoluparà, a partir d’aquest mateix mes i fins a meitat del pròxim any, en la Modalitat de Col·lectius d’Exclusió Social, sent imprescindible que acrediten tal circumstància, el Certificat de professionalitat de nivell 1 en Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria AGAO0108.

En el cas de la Modalitat Formació per a la Inserció, es desenvoluparà el Certificat de professionalitat de nivell 2 en Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes AGAO0208 i el Certificat de professionalitat de nivell 3 en Jardineria i restauració del paisatge AGAO0308M.

En tots els casos és indispensable que les persones interessades estiguen inscrites en l’oficina del SERVEF.

L’objectiu d’aquests programes és proporcionar a l’alumnat una qualificació professional per a exercir una ocupació adequada a les necessitats del mercat de treball i estimular així la seua inserció laboral. Per a més informació sobre aquests programes poden dirigir-se a l’oficina del SERVEF de Burjassot, situada al carrer Mestre Lope, 68 o bé, a les instal·lacions de CEMEF SLU, al carrer Verge Desemparats, 26, del municipi.