Burjassot desenvolupa un taller d’alimentació infantil dirigit a les famílies

7 març 2016|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria d’Educació, dirigida per Laura Espinosa, està desenvolupant en els centres educatius de Burjassot que tenen Educació Secundària, així com en l’Escola d’Adults, un Taller d’Educació Alimentària perquè els joves sàpien alimentar-se d’una manera equilibrada.

En finalitzar aquest taller, i pensant en la necessitat que les famílies coneguen també la necessitats nutricionals dels xiquets i xiquetes del municipi en edat escolar, des de la Regidoria d’Educació s’ha engegat un Taller d’Alimentació per a famílies que el seu objectiu és ajudar a les famílies a planificar l’alimentació des del mateix instant en el qual es fa la llista de la compra.

En aquest cas, el taller està dividit en tres sessions en les quals es tractarà de l’alimentació en l’etapa infantil, de com elaborar un planin alimentari i de com la bona alimentació comença en la llista de la compra. Així mateix, es parlarà també del llenguatge de les etiquetes dels diferents productes. El taller es desenvoluparà en diferents dates i fins al mes de maig, en els centres de Juan XXIII, Sant Joan de Ribera, Villar Palasí, Miguel Bordonau i La Nativitat.

Amb aquests tallers es vol dotar a les famílies de la informació entorn de la ingesta i la qualitat dels aliments recomanables per a una alimentació saludable, variada i equilibrada.